Quispel 2014 komt er weer aan!

Hoewel de vakanties nog moeten beginnen is het Quispelteam al weer volop bezig met het samenstellen van een nieuw Quispelboek. Voor de deelnemers hier nogmaals de data; vrijdag 3 oktober 2014 tweede Moergestelse Quizavond en zaterdag 11 oktober uitslag en feestavond.

 

Quispel

Quispel als kwisavond heeft in Moergestel geen introductie meer nodig. Vorig jaar deden er ongeveer 1000 mensen (49 teams!!) mee aan deze spannende avond en hun enthousiaste reacties gonsden door het hele dorp. Leuk was het te constateren, dat Brede School “De Vonder” tijdens hun uitwisselingsprogramma met de bevriende school uit België ook een Quispeldag hadden. Wie de jeugd heeft, heeft ………………!!

Een paar verenigingen hebben hun activiteit/jubileum zelfs verzet, zodat toch zeker al hun leden mee kunnen doen aan Quispel. Onze dank en waardering gaan uit naar de besturen, die zo flexibel waren om deze verandering door te voeren.

 

Quispelteam

Het team van Quispel heeft een paar wijzigingen ondergaan; twee leden verlieten het team, omdat ze meedoen nog leuker vonden dan de quiz in elkaar zetten. Twee enthousiaste jongedames, Lindsey Fonken en Annerie Kocx, hebben het aantal teamleden weer op het gewenste peil gebracht. Het totaal van elf teamleden moet er garant voor staan, dat Moergestel weer een geweldig spannende avond tegemoet kan zien.

 20140625-203815-IMG_2840-R3-1698x1080

 

Deelname

Er wordt ook dit jaar weer gestreden in teamvorm. Wij adviseren iedereen om nu al met de samenstelling van zijn/haar team te beginnen. Er gaan geruchten rond, dat er bij sommige teams al leden worden ‘weggekocht’ om de kans op winst te vergroten. Ons advies: probeer een team van ongeveer 20 mensen samen te stellen. Zorg dat de samenstelling zo divers mogelijk is; want zowel jong als oud zijn onmisbaar om een topprestatie neer te kunnen zetten.

 

Trofee

Het winnende team ontvangt natuurlijk de eeuwige roem, maar nog belangrijker is, dat jouw team een heel jaar kan pronken met de unieke wisseltrofee; een kunstzinnig product, dat gratis is vervaardigd door Hendrikx Matrijzen en op kleur gespoten door Ruud Donkers Autoschade. En verder blijft gelden: meedoen is belangrijker dan winnen!! Hoewel winnen is toch wel heel leuk!!!

   

Informatie

Via Moergestel Nieuws, Moergestel TV en de moderne media als Face-book, Twitter en onze Website www.quispelmoergestel.nl blijven we na de vakantie iedereen op de hoogte houden van de planning en organisatie rondom Quispel 2014.