Klik hier voor informatie over de TV editie van 2022.

Informatie over voorgaande jaren:

Een avondvullend programma vol spanning en gezelligheid: de grootste quiz ooit in Moergestel komt er weer aan!

Een quiz met uiteenlopende categorieën waarvoor niet alleen een beroep wordt gedaan op je algemene kennis, maar waarbij ook je Gèsselse boerenverstand en improvisatievermogen moeten worden gebruikt.

Hoe gaat het?

Op de quizavond is je teamleider stipt bij Den Boogaard waar hij een boek krijgt met 100 vragen en 1 ‘geheime’ opdracht. Dit quizboek neem je mee naar een eigen locatie (bijvoorbeeld bij iemand thuis of in een clubgebouw) en dan ga je aan de slag.

Samen met je team, dat mag bestaan uit vrienden, familieleden, sportgenoten en/of collegae, probeer je alle vragen te beantwoorden. Hierbij mogen allerlei mogelijke hulplijnen worden ingeschakeld, maar wij verklappen alvast dat je niet alles op internet kan vinden! Samen brainstormen, antwoorden zoeken in het dorp, opdrachten uitvoeren, samen lachen en stressen. Verder is er nog een geheime opdracht! Deze zal op een (nog) geheime plek uitgevoerd moeten worden door één lid van het team.

Het team kunnen jullie zelf samenstellen en bestaat bij voorkeur uit 10 tot 20 personen. Vooraf geef je aan de organisatie door vanuit welke locatie je team zal werken.

In een race tegen de klok probeer je als team zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Zet je joker slim in en verdubbel je punten voor die categorie!

Dezelfde avond levert het team de ingevulde map weer in en wacht heel Moergestel in spanning af wie de winnaar wordt…!