Quispel 2014!

Quispel 2014

 

Geweldig zoveel enthousiaste reacties wij als Quispelteam mochten ontvangen van deelnemers, hulplijnen, supporters en geïnteresseerden. Wij hadden nooit verwacht, dat de quiz het eerste jaar al zoveel positieve reacties zou opleveren en zoveel teweeg zou brengen in ons dorp. Natuurlijk is dat een enorme stimulans voor ons om door te gaan.

 

Quispel in 2014

Het team heeft voor 2014 de data voor de Quispelavond en voor de prijsuitreiking reeds vastgelegd, zodat iedereen er rekening mee kan houden bij het plannen van feesten en vakanties.

De Quispelavond zal plaatsvinden op vrijdag 3 oktober 2014 en weer om 19.00 uur van start gaan.

Het bekendmaken van de uitslagen en het uitreiken van de wisseltrofee aan het winnende team zal op zaterdag 11 oktober 2014 gebeuren.

 

Inschrijven

Het inschrijven van je team kan pas vanaf medio september 2014, maar jullie worden daarover tijdig op de hoogte gesteld via o.a. Moergestel Nieuws, MTV, de website www.quispelmoergestel.nl en andere media zoals Face-book en Twitter.

Natuurlijk kun je wel starten met het samenstellen van je team. Tip: de ervaring wees uit, dat je rond de 20 personen nodig hebt om je team op volle oorlogssterkte te brengen.

 

Informatie

Blijf ons volgen op www.quispelmoergestel.nl

Je vindt daarop o.a. ook foto’s van de feestavond en de teams uit 2013.