Nog een maand en dan QuiSpel!

Nog een maand en dan is het zover!

QuiSpel Moergestel

 

Geweldig zo’n zomer; veel zon, lekkere temperaturen, af en toe regen, maar eigenlijk kan niemand klagen. Met frisse moed kan iedereen het nieuwe werk- of studiejaar weer induiken. En gelukkig hebben we een nieuw vooruitzicht; QUISPEL!

 

Quizavond op vr. 4 oktober

Vrijdag 4 oktober is de grote dag; Quispel Moergestel gaat dan geschiedenis schrijven. Alle inwoners in Moergestel hebben een paar weken geleden de flyer ontvangen met heel veel informatie over het nieuwe fenomeen Quispel. In diverse winkels en openbare gelegenheden en zelfs bij privépersonen hangen affiches, die aandacht vragen voor de quiz, die heel Moergestel prikkelt en gespreksonderwerp van het jaar is geworden. Ook de media besteedt er aandacht aan; kunnen wij Spoordonk verslaan, die vorig jaar 600 mensen op de been wisten te brengen? Op dit moment zijn er een tiental officiële aanmeldingen en weten wij, dat er nog diverse groeperingen bezig zijn met het samenstellen van een team.

 

Voor jong en oud!

Heerlijk toch; met een groep een hele avond lekker zoeken naar soms makkelijke, soms moeilijke oplossingen van opdrachten, die je team heeft gekregen. Een quiz, waarin zowel opa en oma als kleinkind een bepalende rol kunnen spelen; waar kennis van het verleden het kan winnen van het kunnen omgaan met PC, Facebook, Google, You Tube, enz.

 

Aanmelden voor 15 september

Hoe doe je mee: je stelt een groep samen van tussen de 10 en 20 mensen, je zoekt een plaats, waar je samen de uitdaging van het oplossen van een 100-tal te beantwoorden vragen aan gaat. Dat kan gewoon thuis zijn, maar ook in een clubhuis, kantine of je stamcafé. Je schrijft je team in via onze website www.quispelmoergestel.nl en haalt op vrijdag 4 oktober rond de klok van 19.00 uur je Quizboek op bij Den Boogaard (inschrijfgeld € 10,–) en gaat aan de slag. Om uiterlijk 23.30 uur lever je het boekwerk met zoveel mogelijk goede antwoorden weer in.

 

Prijsuitreiking op za. 12 oktober

De prijsuitreiking en bijbehorende feestavond vinden plaats op zaterdag 12 oktober in ’t Draaiboompje. Ook hier speelt de Olympische gedachte een grote rol; meedoen is belangrijker dan winnen, maar eigenlijk is winnen natuurlijk veel leuker. Dus ga de strijd aan met je dorpsgenoten; wij zijn ervan overtuigd, dat de uitslag verrassend zal zijn; wie weet wint boerenwijsheid het wel van universitaire opleiding! Belangrijkste is, dat heel Moergestel een leuke, ontspannende avond zal hebben, waar nog lang over gesproken zal worden. Een avond, waarin niet het winnen de hoofdrol speelt, maar wel het sociale contact.

 

Quispel mee!

Dus heel Moergestel, doe mee! Stel een team samen. Meld je aan! Toch niets heerlijker dan samen oplossingen zoeken en mopperen op die samenstellers van de quiz, met hun idiote vragen. Je mag in je team ook mensen van buiten Moergestel opnemen, hoewel wij denken dat de wijsheid gewoon in ons eigen dorpje zit!

Jullie doen toch ook mee! Meld je nu aan! Eeuwige roem is nooit vergankelijk!

 

Het Quispelteam

Meer info: www.quispelmoergestel.nl  en Facebook.