Moergestel Nieuws 14 Aug 2013

Race tegen de klok

 

In juni hebben we via Moergestel Nieuws aangekondigd dat er voor Moergestelnaren een nieuwe uitdaging aankomt: ‘QuiSpel Moergestel’.

 

Deze grote Gèsselse quizavond op vrijdag 4 oktober 2013 nadert met rasse schreden. De meeste mensen hebben al genoten van hun vakantie en zijn weer aan het werk. Ons eerste artikel en de uitzendingen van MTV hebben veel enthousiaste reacties uitgelokt.  Binnen sportclubs, vriendengroepen, door buurtgenoten en families wordt er volop gezocht naar een evenwichtig opgebouwd team.

 

Inhoud van het spel

Als team moet je honderd vragen oplossen en de antwoorden diezelfde avond binnen een vastgestelde tijd inleveren. Er zijn tien categorieën (bijvoorbeeld sport en spel, culinaire kennis, kunst en cultuur) met ieder tien vragen. Weetjes over Brabant en ons mooie Gèssel zijn een vereiste om de vragen correct te beantwoorden. Verder is er nog een geheime opdracht, die op een geheime plek uitgevoerd moet worden door één lid van het team.

 

Het team kunnen jullie zelf samenstellen en bestaat bij voorkeur uit 10 tot 20 personen. Vooraf geef je aan de organisatie door vanuit welke locatie je team zal werken.

 

Eeuwige roem

Het wordt een race tegen de klok voor de teams.  Je zult er soms op uit moeten om antwoorden te vinden  en misschien moet je andere hulplijnen inschakelen om Moergestelse feiten te achterhalen. Heel Moergestel gaat natuurlijk de uitdaging aan; de verdienste is eeuwige roem en bekendheid in Moergestel.

 

Prijsuitreiking

Op zaterdag 12 oktober wordt tijdens een zondermeer gezellige feestavond in ’t Draaiboompje de uitslag bekend gemaakt. Met behulp van goede samenwerking en alle kennis binnen je team, bereik je het uiteindelijke doel: de beste van Gèssel worden!

 

Dus: schrijf je team in, tref voorbereidingen en zorg voor een goede taakverdeling. Stroop de mouwen op en ga deze nieuwe Gèsselse uitdaging aan! Jullie kunnen ons volgen via Facebook, Twitter en op  www.QuiSpelMoergestel.nl. Hier kun je ook vinden hoe je het team kunt aanmelden en tot wanneer je kunt aanmelden.

 

Het QuiSpel team Moergestel.