De vakantie zit er weer op!

De vakantie zit er voor de meesten van ons weer op! De kinderen gaan naar school en het reguliere leventje is weer begonnen. We snakken weer naar sensatie en afwisseling! Tijd dus om je te bezinnen over de samenstelling van je Quispelteam. Het is immers zo 2 oktober en dan zul je samen met een groot deel van onze bevolking klaar moeten staan voor de aftrap van de 3de Moergestelse Quispelavond. Hopelijk wordt het net als in de voorgaande jaren een spannende, maar ook inspannende avond voor de honderden deelnemers. Ook voor de organisatie is het spannend ….. wordt het weer net zo succesvol als tijdens de vorige edities??!!

 

Wanneer?

De data zijn al een paar maal gepubliceerd: toch voor de zekerheid nog maar even herhalen. Vrijdagavond 2 oktober vanaf 19.00 uur brandt de strijd los en wordt er vier uur lang gezocht, gezucht, gedacht, gerekend, gespeeld, geraadpleegd; kortom alle geschiedkundige, rekenkundige, wiskundige, taalkundige, technische en weet ik wat voor vaardigheden worden aangesproken om zoveel mogelijk goede antwoorden te bemachtigen. De organisatie heeft haar best gedaan om te zorgen, dat de winnaar zich terecht het ‘’slimste’’ team van ons dorp mag noemen. Wij vertrouwen erop, dat de winnaar van vorig jaar, het team “Fusie”, het vuur door de andere teams flink aan de schenen wordt gelegd.

Op zaterdag 10 oktober zal heel Moergestel op de afsluitende feestavond in “’t Draaiboompje” vernemen welke team dit jaar de beste was.

 

Inschrijven

Net als vorig jaar kan een team zich alleen aanmelden via onze website www.quispelmoergestel.nl.

Daar vind je ook het reglement en kun je zien welke teams zich al aangemeld hebben.

Inschrijven kan vanaf NU t/m 16 september.

 

Beroep

De organisatie doet een dringend beroep op alle teams zich binnen de hiervoor aangegeven aanmeldtermijn op te geven. We moeten het aantal deelnemende teams nl. weten in verband met de hoeveelheid te laten drukken Quispelboeken.

Het inschrijfgeld per team bedraagt € 10,–.

 

Trofee

Het winnende team ontvangt natuurlijk de eeuwige roem en de wisseltrofee. De trofee blijft het hele jaar een symbool, dat jullie wijsheid en kennis uitdraagt. De naam van je team wordt erin gegraveerd, zodat ook het nageslacht kan zien wie in 2015 bij het team van de slimste mensen van Gèssel behoorden.

 

Informatie

Blijf ons volgen op www.quispelmoergestel.nl en op Facebook. En natuurlijk besteden ook Moergestel Nieuws en Moergestel TV de komende weken weer uitgebreid aandacht aan Quispel 2015.

Veel succes en ….. ‘’meedoen is belangrijker dan winnen!’’