2017

2017!

 

Nog ruim 2 maanden en de strijd brandt weer los. Het deels vernieuwde Quispelteam is druk bezig met het samenstellen van de vragen en opdrachten. Voor de deelnemers hier nog een keer de data; vrijdag 6 oktober 2017 vindt de 5de Moergestelse Quizavond plaats en zaterdag 14 oktober wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens de feestavond in Partyboerderij “’t Draaiboompje”.

 

Quispel

Quispel als kwisavond heeft in Moergestel geen introductie nodig. Vorig jaar deden er tussen de 1600 en 2000 inwoners (en vrienden), 50 teams!!, mee aan deze spannende avond. Het hele dorp was direct of indirect bezig met de quiz; verenigingen verzetten zelfs activiteiten om hun leden toch maar de kans te geven om mee te kunnen doen. Geweldig!!

 

Deelname

Wij adviseren iedereen om nu al met de samenstelling van het team te beginnen. Zorg niet alleen dat er een variatie zit in kennis- en kundeniveau, maar ook in leeftijd. Sommige vragen liggen jeugdigen beter dan ouderen en omgekeerd. Bovendien wordt het dan een ‘verbroedering’ van leeftijden.

Ons advies: probeer een team van zeker 20 mensen samen te stellen. Hou er rekening mee, dat er doe- en denkopdrachten zijn. Natuurlijk moeten er weer ‘buitenopdrachten’ worden uitgevoerd en spectaculair blijft natuurlijk de Geheime Opdracht. Ook aan de jeugd wordt weer bijzondere aandacht besteed.
Trofee

Het winnende team ontvangt natuurlijk de eeuwige roem, maar nog belangrijker is, dat jouw team een heel jaar kan pronken met de unieke wisseltrofee: die voor de 2de keer in het bezit is van het team van café “De Veerkes” ’’ M.Q.V. de Gèsseligheid’’. Zij hebben in ieder geval beloofd, dat ze dit kunstzinnig product niet zonder slag of stoot zullen afstaan. Als ze hem winnen, mogen ze hem houden en wij als organisatie gunnen we hen van alles, maar die trofee willen we graag nog jaren mee laten gaan!

 

Inschrijven

Via de sociale media krijg je hierover nog informatie. We kunnen nu al mededelen, dat je jouw team kunt inschrijven tussen 19 augustus en 17 september.

 

Informatie

Via Nieuwsklok, Moergestel TV en media als Face-book, Twitter en onze Website www.quispelmoergestel.nl blijven we iedereen op de hoogte houden van de planning en organisatie rondom Quispel 2017.